Verandering ADL-hulpmiddelen: de stijlvolle en functionele transformatie van Vitility
Onze ervaring tijdens de REHACARE 2023!

Onze ervaring tijdens de  REHACARE 2023!

De REHACARE, 's werelds toonaangevende beurs voor revalidatie en zorg, heeft onlangs plaatsgevonden. Tijdens de REHACARE hadden we één hoofddoel voor ogen: het vergroten van onze zichtbaarheid. Centraal stond het tonen van een opmerkelijke trend in de markt waarin we voorop willen lopen. We wilden laten zien hoe hulpmiddelen zich steeds meer ontwikkelen van puur medische gebruiksvoorwerpen tot luxeproducten, waarbij gemak en comfort nog steeds centraal staan. Deze producten roepen geen negatieve associaties meer op, zoals "ziek zijn", "medisch" of "lelijk".

De traditionele perceptie van ADL-hulpmiddelen, geassocieerd met medische behoeften en vaak als onaantrekkelijk bestempeld, is aan het veranderen. Vitility pioniert door deze hulpmiddelen te transformeren van medische producten naar ondersteuningsmiddelen die naadloos in elk huishouden passen. We willen het imago van ADL (Activiteiten van het Dagelijks Leven) hulpmiddelen oppoetsen en ervoor zorgen dat eindgebruikers zich kunnen identificeren met de producten die ze dagelijks gebruiken. Onze producten moeten 'kloppen' en passen bij de levensstijl van onze klanten, zonder negatieve associaties. Dit is de nieuwe richting die we inslaan met ons ADL-hulpmiddelenmerk Vitility, en dit hebben we met trots geïntroduceerd tijdens REHACARE, waarbij we onze nieuwe rollator en wandbeugel presenteerden, die deze visie volledig omarmen.


Lancering nieuwe producten.

De rollator staat in het teken van het "mix, match & customize" concept. Bij Vitility geloven we in het empoweren van individuen om een zelfstandig leven te leiden. Met dit concept kunnen eindgebruikers dagelijkse hulpmiddelen aanpassen aan hun persoonlijke stijl en behoeften. Deze rollators zullen vanaf volgende week beschikbaar zijn, en voor meer informatie verwijzen we je graag naar ons nieuwsartikel.

Onze wandbeugel


Onze nieuwe wandbeugel werd ook met open armen ontvangen. Mensen waren onder de indruk van het strakke ontwerp, waarbij de schroeven aan de buitenkant onzichtbaar zijn, en van de aantrekkelijke prijs die dicht in de buurt ligt van wat de markt momenteel biedt. De wandbeugel is de perfecte combinatie van design en veiligheid.



International bezoekers.

Wat de REHACARE dit jaar extra bijzonder maakte, was de internationale zakelijke aanwezigheid. Bedrijven uit bijna elk land in Europa kwamen bijeen, terwijl we ook vertegenwoordigers van over de hele wereld mochten begroeten, waaronder Australië, Israël, Zuid-Korea, Nieuw-Zeeland en Canada. Het was hartverwarmend om te zien hoe onze visie op toegankelijke, aantrekkelijke hulpmiddelen en onze nieuwe producten enthousiast werden ontvangen door zowel voorbijgangers als bestaande klanten. Op 14 september hebben we samen met hen getoost op een succesvolle samenwerking en onze nieuwe producten.

Natuurlijk waren er ook eindgebruikers en studenten aanwezig op de REHACARE. De diverse doelgroepen gaven ons waardevolle feedback vanuit verschillende perspectieven. Velen uitten hun enthousiasme over de positieve veranderingen die we in de ADL-markt brengen. Een groep studenten merkte op: "Eindelijk wordt er aandacht besteed aan het uiterlijk van deze producten, waardoor ze niet langer als iets negatiefs worden gezien." Het was ook inspirerend om te horen hoe eindgebruikers dagelijks profiteren van ADL-producten.

Onze nieuwste aanwinst binnen het MIXED.Industries team, Almar - accountmanager BENELUX, deelde zijn enthousiasme over de beurs: "Het was 100% fantastisch, het enthousiasme was overal hoorbaar!".


Positieve feedback

We worden overspoeld met aanvragen en positieve feedback sinds de beurs, wat bevestigt dat we op de juiste weg zijn. De REHACARE heeft ons een solide basis gegeven om voort te bouwen op onze missie om ADL-hulpmiddelen te transformeren met stijl en functionaliteit. We kijken uit naar een toekomst waarin deze hulpmiddelen niet alleen ondersteunen, maar ook inspireren en het leven van mensen verrijken.

Mori van Haren

Project manager at MIXED.Industries

Hey, It’s Me(dica)!
De beleving van onze medewerkers tijdens de Medica Beurs en de reacties op Vitility!