WAT WE DOEN

ONZE KENNIS

 

PRODUCT DESIGN

 

PRODUCTIE

 

LOGISTIEK & OPSLAG

 

MARKETING & PROMOTIE

 

(AFTER)SALES

PRODUCT DESIGN EN PRODUCTIE


MIXED.Industries ontwikkelt producten ter versterking en verbetering van onze eigen merken, concepten en categorieën en die van externe partijen. Dit begint altijd met een basisidee voor een product of behoefte. Binnen de kaders van onze merkvisie ontwerpen en ontwikkelen wij aantrekkelijke producten die efficiënt gerealiseerd kunnen worden.

Door jarenlange ervaring in samenwerkingsverbanden met fabrieken over heel de wereld heeft van MIXED.Industries een expert gemaakt in het optimaliseren van productieprocessen. Een uitgebreid netwerk en veel frequent flyer kilometers zorgen voor een goed geoliede machine.

CONTACT

MARKETING EN PROMOTIE


MIXED.Industries neemt graag een extra stap voor haar klanten. Uitgebreide marketingondersteuning is een vast onderdeel om de verkoop van onze merken aan onze klanten te ondersteunen. Dit doen we op een aantal manieren.

Het creatieve team van MIXED.industries bestaat uit ontwerpers en marketeers die klaar staan om elke uitdaging aan te gaan en al vele oplossingen hebben ontwikkeld die mogelijk ook geschikt zijn voor jouw organisatie. Marketingondersteuning gaat van een online beeldbank tot magazines, flyers en complete marketingcampagnes.

CONTACT

(AFTER)SALES


MIXED.Industries heeft een uitgebreide klantenservice en onze medewerkers beantwoorden graag al jouw vragen. We begrijpen het belang van klantervaring heel goed en daarom is klantenservice een essentieel onderdeel van MIXED.Industries. Dit draagt bij aan het tevreden klantenbestand waar wij al jaren trots op zijn.

CONTACT

LOGISTIEK EN OPSLAG


Het team van MIXED.Industries is in staat om elke logistieke taak, van montage, opslag en voorraadbeheer tot nauwkeurige orderverwerking. Vanuit onze twee locaties leveren wij aan retailers en distributeurs over heel de wereld.

CONTACT

ONZE KLANTEN

We werken voor toonaangevende supermarkten, apotheken, woonwinkels en groothandels in meer dan 20 landen.


 

 

 

 

 

 

PRIVATE LABEL

Wil je jouw eigen Private Label op de markt brengen? MIXED.Industries is al jaren gespecialiseerd in het opzetten van sterke OEM's / Private Labels. We houden rekening met de behoeften en eisen van de verschillende opdrachtgevers, wat ons helpt om continu te focussen en maatwerk te leveren.

LEES MEER