JOUW PARTNER IN ADL-PRODUCTEN


MIXED.Industries is een full-service productontwikkelings- en handelsonderneming in producten voor het dagelijks leven (ADL). Onze producten worden op de markt gebracht onder ons sterke merk VITILITY, al voorzien wij jou graag van een private label. Als fabrikant van alledaagse producten ontwikkelen we producten om ons merk, concepten en categorieën en die van externe partijen te versterken en te verbeteren. Hierdoor kunnen we elke B2B-klant de optie bieden die hij verkiest en aan zijn behoeften voldoen. We hebben zes verschillende categorieën met verschillende ADL-producten. Als we partners worden, kun je verwachten dat onze specialiteiten liggen in productontwerp, productie, logistiek & opslag, marketing & promotie en (after)sales.

DOWNLOAD DE CATALOGUS 2024ONZE CATEGORIEËN

We ontwikkelen hulpmiddelen in 6 verschillende categorieën:

ONZE MERKEN

Vitility is het merk achter de handigste producten om het dagelijks leven makkelijker te maken. Een echt A-merk en pionier op het gebied van hulpmiddelen.

VITILITY 

PRIVATE LABEL

Wij ontwikkelen producten en voorzien bestaande producten van logo's, eigen ontwerpen, kleurveranderingen, template aanpassingen en andere kleine of grote aanpassingen.

PRIVATE LABEL 

ONZE KLANTEN

We werken voor toonaangevende supermarkten, apotheken, woonwinkels en groothandels in meer dan 40 landen.