JOUW PARTNER IN ADL-PRODUCTEN


MIXED.Industries is een full-service product ontwikkelings- en handelsonderneming in producten voor het dagelijks leven. Onze producten worden op de markt gebracht onder onze sterke merken VITILITY en EEZZY, al voorzien wij jou graag van uw eigen private label. Als fabrikant van alledaagse producten leveren we producten in het hoge-midden- en lage segment, waardoor we elke B2B-klant de mogelijkheid kunnen bieden die hij verkiest en in zijn behoeften voorziet. We hebben zes verschillende categorieën met een verscheidenheid aan ADL-producten. Wanneer we partners worden, kun je verwachten dat onze specialiteiten liggen in productontwerp, productie, logistiek & opslag, marketing & promotie en (after)sales.

ONZE CATEGORIEËN

We ontwikkelen alledaagse producten in zes verschillende categorieën:

ONZE MERKEN

EEZZY is het budgetmerk in hetzelfde productgebied als Vitility en biedt een oplossing in het lagere segment.

EEZZY

Vitility is het merk achter de handigste producten om het dagelijks leven makkelijker te maken. Een echt A-merk en pionier op het gebied van hulpmiddelen.

VITILITY 

PRIVATE LABEL

Wij ontwikkelen producten en voorzien bestaande producten van logo's, eigen ontwerpen, kleurveranderingen, template aanpassingen en andere kleine of grote aanpassingen.

PRIVATE LABEL 

ONZE KLANTEN

We werken voor toonaangevende supermarkten, apotheken, woonwinkels en groothandels in meer dan 20 landen.