Een grijze Elleboog- & hielbeschermer
Maak via dit artikel kennis met de veranderde producten binnen ons assortiment.


Bescherm jouw elleboog en hiel met onze Elleboog- &hielbeschermer.

De Elleboog- & hielbeschermer.

Het uiterlijk van dit product namen we op schop, omdat men er dagelijks gebruikt van maakt. We willen graag dat iedereen van producten wordt voorzien waar we achter staan, die ongemakken voorkomen én die er ook goed uitzien. Om die reden is dit product van een medisch blauwe kleur naar zachtgrijs veranderd.

Dit is bij het volgende product van toepassing: 
80610010 Elleboog- & hielbeschermer.

Informatie. 
De elleboog- en hielbeschermer verlicht de druk op de gevoelige delen van de elleboog en de hiel. Het helpt de vorming van doorligwonden te voorkomen. De beschermer kan over de elleboog en hiel worden gedaan en kan worden vastgezet met een klittenbandsluiting, die aan de bovenzijde wordt bevestigd. Zo kun je de beschermer in de gewenste maat bevestigen. Het is gevuld met brandvertragend polyester.

De visie achter de verandering.
Sinds de oprichting van Vitility kijken wij kritisch naar ons assortiment. We horen uit de markt waar behoefte aan is en waar niet. Daarnaast hebben we een visie van waaruit we werken. Een droom van wat Vitility moet zijn en wat ze voor anderen kan betekenen. We optimaliseren de producten en implementeren één productstijl in een continuerend proces. 

Een stijl waarin de kleuren zwart en wit de basis zijn en waarin de secundaire kleuren uit Bordeauxrood, grijs en olijfgroen bestaan. We hebben onderzocht wat de trends zijn in de markt en wat we vinden passen bij het merk dat we willen uitstralen. Door zorgvuldig kleuren te hebben onderzocht die bij elkaar passen vormt het een uniformiteit binnen één thema. 

Bij het merk Vitility passen donkere en rustige kleuren. Kleuren die het gevoel van luxe geven en ervoor zorgen dat het beter past binnen een huiselijke omgeving.  

Deze look & feel zie je vanaf nu terug in zowel de producten als retail verpakkingen.

Heb je vragen over wat je zojuist hebt gelezen?

Neem contact op met Sales support en dan helpen zij jou al te graag verder.

Mori van Haren

Mori works as a Project manager at MIXED.Industries.

Een witte bordrand & beker Nosey
Maak via dit artikel kennis met de veranderde producten binnen ons assortiment.