Zwarte grijpers met een bordeauxrood kleur
Maak via dit artikel kennis met de veranderde producten binnen ons assortiment.


Niks is buiten bereik met onze Grijpers.


Onze grijpers staan erom bekend dat ze comfort in mobiliteit leveren. Vanaf nu gaan we ze ook bekend maken vanwege een strak uiterlijk. Waar de grijpers voorheen grijs met blauw waren, zijn deze nu zwart met een bordeauxrood handvat én ons logo. Hierdoor passen ze beter in de uniformiteit van ons assortiment.  

Dit is bij de volgende producten van toepassing: 
70510160 Grijper- klein
70510240 Grijper - groot 
70510010 Grijper met haak & magneet – groot 
70510230 Grijper met haak & magneet – klein

Informatie.
Met de Grijper is het mogelijk om spullen die te hoog of te laag liggen op te pakken zonder te hoeven bukken of strekken. Door licht in de handgreep te knijpen, sluit de grijper zich om het object heen. De Grijper is geschikt voor het vasthouden van kleine en lichte voorwerpen. Door de Grijper met magneet en haak pak je ook nog eens gemakkelijk sleutels op.  

De visie achter de verandering.
Sinds de oprichting van Vitility kijken wij kritisch naar ons assortiment. We horen uit de markt waar behoefte aan is en waar niet. Daarnaast hebben we een visie van waaruit we werken. Een droom van wat Vitility moet zijn en wat ze voor anderen kan betekenen. We optimaliseren de producten en implementeren één productstijl in een continuerend proces.

Een stijl waarin de kleuren zwart en wit de basis zijn en waarin de secundaire kleuren uit Bordeauxrood, grijs en olijfgroen bestaan. We hebben onderzocht wat de trends zijn in de markt en wat we vinden passen bij het merk dat we willen uitstralen. Door zorgvuldig kleuren te hebben onderzocht die bij elkaar passen vormt het een uniformiteit binnen één thema. 

Bij het merk Vitility passen donkere en rustige kleuren. Kleuren die het gevoel van luxe geven en ervoor zorgen dat het product beter past binnen een huiselijke omgeving. 

Deze look & feel zal je vanaf 2023 terugzien in zowel de producten als retail verpakkingen.

Mori van Haren

Mori works as a project manager at Mixed.Industries.

Heb je vragen over wat je zojuist hebt gelezen?
 
Neem contact op met Sales support en dan helpen zij jou al te graag verder.

Comfortabele zwarte zit kussens
Maak via dit artikel kennis met de veranderde producten binnen ons assortiment.