De aankleedstok in een nieuw jasje!
Maak via dit artikel kennis met een verandert product binnen ons assortiment.

Kleed je makkelijk aan met onze aankleedstok!

We zijn enthousiast om ons product, de aankleedstok, met jullie te delen! Deze stok is gemaakt van hard plastic en heeft een heerlijk comfortabel schuim handvat. We hebben de stok een make-over gegeven van een blauw met witte kleur naar een moderne combinatie van grijs met zwart. De nieuwe kleurcombinatie sluit perfect aan bij onze Vitility-look & feel. Het beste van alles is dat deze aanpassing ervoor zorgt dat het product er nu veel minder medisch uitziet en minder opvalt, precies wat we wilden bereiken! 

Maar dat is nog niet alles, want als we een kijkje nemen in onze nieuwe catalogus voor 2024, zien we dat de aankleedstok nu perfect past bij onze fantastische collectie van 'sleeping & living'. Het is geweldig dat dit product naadloos aansluit bij de subcategorie 'aankleden'. Het is speciaal ontworpen om de ultieme toevoeging te zijn aan jullie dagelijkse routines en het toevoegen van comfort en stijl aan jullie slaap- en leefomgeving.

Dit is bij het volgende product van toepassing: 
80110050     Aankleedstok - schuim

Informatie
De aankleedstok is het perfecte dagelijkse hulpmiddel bij het aankleden. Nu hoef je je geen zorgen te maken over bukken en je rug of vingers belasten bij het aan- en uittrekken van jassen en broeken of het uittrekken van sokken. De aankleedstok wordt geleverd met een multifunctionele haak en een verdikte, comfortabele handgreep van schuim, waardoor het gemakkelijker wordt om kledingstukken snel en efficiënt op te hangen en aan en uit te trekken. Bovendien kan de andere kant ook als schoenlepel worden gebruikt. Deze functionaliteit betekent dat je nu moeiteloos in schoenen glijdt! Nooit meer worstelen of iemand anders om hulp vragen bij het aankleden. De aankleedstok neemt het gedoe weg, waardoor het proces van aankleden veel eenvoudiger wordt.

Het idee achter de verandering
Sinds de oprichting van Vitility kijken wij kritisch naar ons assortiment. We horen uit de markt waar behoefte aan is en waar niet. Daarnaast hebben we een visie van waaruit we werken. Een droom van wat Vitility moet zijn en wat ze voor anderen kan betekenen. We optimaliseren de producten en implementeren één productstijl in een continuerend proces.

Een stijl waarin de kleuren zwart en wit de basis zijn en waarin de secundaire kleuren uit Bordeauxrood, grijs en olijfgroen bestaan. We hebben onderzocht wat de trends zijn in de markt en wat we vinden passen bij het merk dat we willen uitstralen. Door zorgvuldig kleuren te hebben onderzocht die bij elkaar passen vormt het een uniformiteit binnen één thema.

Bij het merk Vitility passen donkere, aardse en rustige kleuren. Kleuren die het gevoel van luxe geven en ervoor zorgen dat het beter past binnen een huiselijke omgeving.

Deze look & feel zie je nu terug in zowel de producten als retail verpakkingen.


Heb je vragen over wat je zojuist hebt gelezen?
 
Neem dan gerust contact op met Sales; zij helpen jou al te graag verder.

Mori van Haren

Projectmanager at MIXED.Industries

Zwarte grijpers met een bordeauxrood kleur
Maak via dit artikel kennis met de veranderde producten binnen ons assortiment.