Comfortabele zwarte zit kussens
Maak via dit artikel kennis met de veranderde producten binnen ons assortiment.


Zit comfortabel in onze kussens


Onze kussens zitten al een lange tijd in het assortiment en na een lange dankbare periode waren ze toe aan vernieuwing. Door slechts een kleine aanpassing hebben de producten een frisser uiterlijk. Zo is de stof van blauw naar zwart verandert. Hierdoor passen deze producten beter bij de rest van het assortiment en zijn ze ook minder 'in your face' qua kleurgebruik.

Dit is bij de volgende producten van toepassing: 
70510080 draai kussen
70510350 ringkussen

Informatie.
Het draaikussen zorgt voor een goede zithouding en vereenvoudigt het in- en uitstappen van bijvoorbeeld een auto, bed en rolstoel. Doordat het draaikussen meedraait bij het in- en uitstappen, zorgt het ervoor dat de rug recht blijft. Het draaikussen kan heup- en rugpijn verlichten.

Het ringkussen verlicht zit pijn, bijvoorbeeld na een zware bevalling of wanneer je pijn hebt aan jouw achterwerk, zoals aambeien of een pijnlijk stuitje. Het kussen is gemaakt van foam en is in het midden open. Het midden van het kussen zorgt voor drukontlasting.

De visie achter de verandering.
Sinds de oprichting van Vitility kijken wij kritisch naar ons assortiment. We horen uit de markt waar behoefte aan is en waar niet. Daarnaast hebben we een visie van waaruit we werken. Een droom van wat Vitility moet zijn en wat ze voor anderen kan betekenen. We optimaliseren de producten en implementeren één productstijl in een continuerend proces. 

Een stijl waarin de kleuren zwart en wit de basis zijn en waarin de secundaire kleuren uit Bordeauxrood, grijs en olijfgroen bestaan. We hebben onderzocht wat de trends zijn in de markt en wat we vinden passen bij het merk dat we willen uitstralen. Door zorgvuldig kleuren te hebben onderzocht die bij elkaar passen vormt het een uniformiteit binnen één thema.

Bij het merk Vitility passen donkere, aardse en rustige kleuren. Kleuren die het gevoel van luxe geven en ervoor zorgen dat het product beter past binnen een huiselijke omgeving. 

Deze look & feel zal je vanaf 2023 terugzien in zowel de producten als retail verpakkingen.

Heb je vragen over wat je zojuist hebt gelezen?
 
Neem contact op met Sales support en dan helpen zij jou al te graag verder.

Mori van Haren

Mori works as a project manager at Mixed.Industries.

Douchehoezen met een zwarte waterafdichtring
Maak via dit artikel kennis met de veranderde producten binnen ons assortiment.