THAT'S EEZZYMIXED.Industries heeft een nieuw merk ontwikkeld, genaamd EEZZY. Net als Vitility levert EEZZY producten die het leven makkelijker maken. EEZZY kenmerkt zich door betrouwbare service, goede logistiek en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De producten van EEZZY helpen bij dagelijkse activiteiten. In deze prijsklasse is er geen hogere kwaliteit beschikbaar.

CONTACT WEBSITE

URINAAL


Het urinaal is gemaakt van kunststof en is geschikt voor dames en heren. Het bevat een speciaal onderdeel voor vrouwen dat eenvoudig aan het urinaal kan worden bevestigd. Er zit ook een dop bij zodat het urinaal kan worden afgesloten. Het urinaal heeft een inhoud van 800 ml. Handig om naast het bed te leggen of mee te nemen tijdens lange autoritten.

DOUCHE STOEL VIERKANT


De badkruk vierkant biedt steun en veiligheid bij het nemen van een bad of douche. De badkruk heeft aluminium, hoge verstelbare poten en een kunststof zitting. De zitting heeft een antislip oppervlak en een gat waar water doorheen kan. Antislipdoppen voorkomen dat de kruk wegglijdt. De Badkruk vierkant is in hoogte verstelbaar zonder gereedschap.

ZUIGNAP WANDBEUGEL


De zuignap wandbeugel is ontworpen om ondersteuning te bieden bij natuurlijke bewegingen, bijvoorbeeld bij het in- en uitstappen van de douche. De wandbeugel kan binnen enkele seconden worden bevestigd en verwijderd. Het boren van gaten en het gebruik van schroeven is niet nodig.

GIPSHOEZEN


Gipshoezen beschermen je gipsverband of verband terwijl je in bad of onder de douche gaat. De elastische sluiting zorgt ervoor dat er geen water in de mouw komt. De sleeve is eenvoudig zelf aan te trekken en is bedoeld voor eenmalig gebruik. Niet geschikt voor open of onbedekte wonden en zwemmen.